Zoek het Boekstartboek

Van maandag 22 tot vrijdag 26 juni organiseren we een promotieactie voor Boekstart in de Assese zwerfbibliotheken.

Houd van maandag 22 juni tot vrijdag 26 juni de facebookpagina van de bib en van Huis van het Kind Asse in de gaten.

Elke dag verstoppen we twee exemplaren van het Boekstart-boek Volg de lijn van Britta Teckentrup (voor de leeftijd 0-3 jaar) in twee verschillende zwerfbibliotheken in Asse (en deelgemeenten).

Om 15.00u posten we een foto van de twee zwerfbibs. Dan start jullie zoektocht. Gezinnen met kleine kinderen kunnen het boek gaan zoeken. Wie als eerste het boekje vindt, mag het houden! Hopelijk zal er dan een jongen of meisje van 0 tot 3 jaar super blij zijn met een splinternieuw boekje!!

Wat je vroeg leert, leer je voor het leven. Zo gaat dat ook met boeken!

Daarom zetten bibliotheek Asse, Huis van het Kind Asse en Kind & Gezin sinds 2018 samen hun schouders onder het Boekstart-project. Boekstart is een project van Iedereen leest en loopt al in meer dan 180 Vlaamse gemeenten. Het project heeft als doel om kinderen op jonge leeftijd (0 tot 3 jaar) kennis te laten maken met boeken en (voor-)lezen. ‘Iedereen Leest’ is een Vlaamse vereniging die werkt rond leesbevordering.

Volg de lijn