Hier is je lerarenkaart

Ook in 2020 zal de bib jouw lerarenkaart van Klasse verdelen.

Leraren uit Asse en Zellik die zich niet abonneren op Klasse Magazine kunnen hun lerarenkaart ophalen in bib Asse of bib Zellik.

Ondertussen kun je ook uitgebreid kennismaken met ons aanbod voor leerkrachten en scholen.

We geven je met plezier ook antwoord op al je vragen rond klasontleningen, rondleidingen, workshops en activiteiten voor scholen.

In welke bib jouw exemplaar klaar ligt, en de openingsuren, kan je altijd opzoeken via waarismijnlerarenkaart.be.

De lerarenkaart wordt uitgegeven door Klasse, een dienst van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. Met de lerarenkaart kun je o.a. gratis toegang of korting krijgen in Belgische musea, natuurcentra, kinder- en jeugdtheaters, erfgoedsites en wetenschappelijke instellingen.

Lerarenkaart2020_Vierkant.jpg