E-boek
Nederlands
EEN STRIJD TUSSEN TWEE VADERS OM ÉÉN ZOON LOOPT OP GRUWELIJKE WIJZE UIT DE HAND... Met tegenzin heeft Ben de zorg over zijn pleegzoontje Jacob overgedragen aan diens echte vader, John Cole. Al snel beseft Ben dat hij Jacob helemaal niet meer mag bezoeken of zelfs spreken. Tegelijkertijd maakt hij zich grote zorgen, omdat hij van een afstand ziet dat Cole er absurde opvoedpraktijken op nahoudt. Ho
Titel
Jacob is van mij
Auteur
Simon Beckett
Vertaler
Annoesjka Oostindiër
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2012
ISBN
9789021806037
CloudLibrary
3hwf1z9

Over Simon Beckett

Simon Beckett (Sheffield, 1960) is een Brits journalist en auteur.

Na het afronden van zijn studies ging Beckett lesgeven in Spanje en speelde hij in verschillende bandjes, vooraleer hij freelance-journalist werd. Hij schreef voor onder andere The Times, The Independent on Sunday, The Daily Telegraph en The Observer.

Beckett schreef in 2006 zijn eerste boek in de "David Hunter-reeks", getiteld The Chemistry of Death (in het Nederlands vertaald als De geur van Sterfelijkheid).

Bibliografie

  • 1994: Fine Lines
  • 1995: Animals
  • 1997: Where There's Smoke
  • 1998: Owning Jacob (Jacob is van mij, 2012)
  • 2014: Stone Bruises (Klem, 2014)

David Hunter-reeks: