Boek
Nederlands

Pony met streken

Sam Verhoeven (auteur), Nick Driessen (illustrator)
+1
Pony met streken
×
Pony met streken Pony met streken
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Emma moet een spreekbeurt houden in de klas. Dat vindt ze superspannend. Maar… wat als ze haar spreekbeurt over pony’s en paarden doet? Met Stip als model?

Emma’s beste vriend Mads helpt haar met filmpjes maken, waarop Emma met Stip laat zien hoe je een pony moet verzorgen. Terwijl Emma haar best doet op haar spreekbeurt, heeft Stip duidelijk andere plannen. Als dat maar goed komt!
Titel
Pony met streken
Auteur
Sam Verhoeven
Illustrator
Nick Driessen
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Witte Leeuw, 2022
41 p. : ill.
ISBN
9789493236318 (hardback)

Over Sam Verhoeven

Sam Verhoeven (21 februari 1981) is een Vlaams acteur en componist.

Loopbaan

Verhoeven is sinds 2001 actief als acteur in verschillende musicals, revues en comedy's. Hij werd in 2009 algemeen directeur van het Fakkeltheater te Antwerpen. Hij is oprichter van Judas TheaterProducties, een Vlaams productiehuis dat musicalcreaties op de planken brengt. Daarnaast is hij mede-oprichter van het productiehuis Het Achterland.

Verhoeven componeerde de muziek voor verschillende musicals, zoals Lelies, Josephine B., Muerto! en De Rozenoorlog. In 2012 won hij de Vlaamse Musical Prijs voor 'Beste inhoudelijke prestatie' voor zijn partituur van Lelies. Hij werd in 2005 gastheer van het café-chantantprogramma Hotel Vocal.

Theater

Eigen producties

Televisie

Verhoeven speelde de rol v…Lees verder op Wikipedia