Dvd
Engels
Titel
Tomorrow never dies
Regisseur
Roger Spottiswoode
Naar het werk van
Ian Fleming 1908-1964
Componist
David Arnold 1962-
Acteur
Pierce Brosnan Jonathan Pryce 1947- Michelle Yeoh Teri Hatcher Joe Don Baker Judi Dench
Taal
Engels
Uitgever
Metro Goldwyn Mayer, 2006
1 dvd-video + bonus dvd-video
Oorspr. opname
1997
Speelduur
114 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: o.a. Nederlands, Engels, Grieks
EAN
8712609688214

Over Roger Spottiswoode

Roger Spottiswoode (Ottawa, Ontario, 5 januari 1945) is een Britse-Canadese regisseur en schrijver. Hij begon zijn carrière in de jaren 70 van de 20e eeuw. Hij maakt veel speelfilms en televisieseries. Hij is bekend als regisseur van de James Bondfilm Tomorrow Never Dies met Pierce Brosnan.

Filmografie

  • Terror Train (1980)
  • The Pursuit of D. B. Cooper (1981)
  • 48 Hrs. (1982) - co-writer
  • Under Fire (1983)
  • The Best of Times (1986)
  • Shoot to Kill (1988)
  • Turner & Hooch (1989)
  • Air America (1990)
  • Stop! Or My Mom Will Shoot (1992)
  • Mesmer (1994)
  • Hiroshima (1995) - co-writer
  • Tomorrow Never Dies (James Bond) (1997)
  • The 6th Day (Arnold Schwarzenegger) (2000)
  • Spinning Boris (2003)
  • Ripley Under Ground (2005)
  • Shake Hands with the Devil (2007)
  • The Children of Huang Shi (2007)

Lees verder op Wikipedia