Dvd
Engels

Ghosts of girlfriends past

Mark Waters (regisseur), Rolfe Kent (componist), Matthew McConaughey (acteur)
Titel
Ghosts of girlfriends past
Regisseur
Mark Waters
Componist
Rolfe Kent
Acteur
Matthew McConaughey Jennifer Garner Michael Douglas
Taal
Engels
Uitgever
E1 Entertainment, 2009
1 dvd-video
Oorspr. opname
2009
Speelduur
ca. 96 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8713045218492 8713045223243

Over Mark Waters

Mark Stephen Waters (Cleveland, Ohio, 30 juni 1964) is een Amerikaans filmregisseur. Hij is vooral bekend vanwege zijn regie van de films Just Like Heaven, Mean Girls en Freaky Friday.

Filmografie

  • Vampire Academy: Blood Sisters (2014)
  • Mr. Popper's Penguins (2011)
  • The Spiderwick Chronicles (2008)
  • Henry's List of Wrongs (2006)
  • Just Like Heaven (2005)
  • Mean Girls (2004)
  • Freaky Friday (2003)
  • Warning: Parental Advisory (2002) (TV)
  • Head Over Heels (2001)
  • The House of Yes (1997)

Externe link

  • (en)  Mark Waters in de Internet Movie Database
Lees verder op Wikipedia