Boek
Nederlands

Help, ik heb een vader

Kaat De Kock (auteur), Christina De Witte (illustrator)
+1
Help, ik heb een vader
×
Help, ik heb een vader Help, ik heb een vader
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar

Charlie start aan haar laatste jaar op de lagere school. Het is gelukkig nog steeds dik aan met Hakim, maar dat lijkt zowat het enige positieve in haar leven.
De vriendinnen moeten een middelbare school kiezen. Vanwege dat stomme aanmeldsysteem is het helemaal niet zeker of ze volgend jaar nog bij elkaar in de klas zullen zitten. Milla heeft - uiteraard - een sneaky plan om het systee

Titel
Help, ik heb een vader / Kaat De Kock ; illustraties van Chrostin
Auteur
Kaat De Kock
Illustrator
Christina De Witte
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Horizon, 2022
189 p. : ill.
ISBN
9789464101256 (hardback)

Over Kaat De Kock

Kaat De Kock (Bornem, 20 februari 1975) is een Belgische schrijver van jeugdliteratuur en romans.

In 2016 debuteerde ze met jeugdboek Selfie, dat genomineerd werd voor de Jonge Jury debuutprijs. Daarna volgden nog Sterker dan jij, Chemie, Niets om het lijf, Dromenvanger en Wie denk je wel dat je bent?. Nadat ze al een paar jaar verhalen had geschreven voor Flair, verscheen in 2018 haar eerste chicklitroman Het is ingewikkeld en in 2019 Daar gaat de bruid. In 2020 verscheen haar eerste kinderboek Help, ik ben verliefd, dat werd geïllustreerd door cartooniste Christina De Witte en in 2021 het vervolg “Help, ik heb vakantie”. Eind 2021 bracht ze de roman 'Winter in de B&B' uit, het eerste boek in een nieuwe feelgoodreeks.

Lees verder op Wikipedia