Boek
Nederlands

Cécile & De tocht van Kareem

Ish Ait Hamou (auteur), Penelope Deltour (illustrator), Lies Lavrijsen (vertaler)
Kareem wierp een laatste blik op zijn broer en net voor hij onder de auto uit gesleurd werd, prevelde hij: ‘Zeg haar dat ik het geprobeerd heb.’   In 2015 schreef Ish Ait Hamou de roman Cécile. 40.000 verkochte exemplaren later komt er een unieke heruitgave.  Het verhaal van Djibril, wiens leven door zijn nieuwsgierigheid en kinderlijke enthousiasme op zijn elfde een onverwachte wending krijgt, wo
Extra onderwerp
Vilvoordse auteurs
Titel
Cécile & De tocht van Kareem
Auteur
Ish Ait Hamou 1987-
Illustrator
Penelope Deltour
Vertaler
Lies Lavrijsen
Taal
Nederlands
Parallelle titel
Cécile en De tocht van Kareem
Editie
Geïllustreerde uitgave
Uitgever
Antwerpen: Manteau, 2021
323 p. : ill.
ISBN
9789022338155 (hardback)

Over Ish Ait Hamou

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Paul Van Welden

Ish Ait Hamou (Vilvoorde, 9 april 1987) is een Belgisch voormalig (hiphop)danser, choreograaf, televisiepresentator en auteur. Sinds 2017 is Hamou stadsambassadeur van de stad Vilvoorde.

Doorbraak

In 2005 kreeg Ait Hamou een opdracht als choreograaf bij Adidas in Duitsland, waarna hij een driejarige samenwerking aanging met het agentschap dat hem de opdracht bij Adidas bezorgde.

Televisie

Ait Hamou was in Nederland en Vlaanderen te zien als choreograaf in So You Think You Can Dance, waar hij later als jurylid zou fungeren. Daarnaast was hij onder andere te zien als choreograaf in Dansdate en als deelnemer in Terug naar eigen land. In 2016 presenteert hij het dansprogramma Alors on danse.

Bibliografie