Taal
Engels
Uitgever
Universal, 2015
1 dvd-video
Oorspr. opname
2015
Speelduur
ca. 97 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Fins, IJslands, Noors, Zweeds, Arabisch
EAN
5053083040918

Over David O. Russell

CC BY 3.0 - Foto van/door David Shankbone

David Owen Russell (New York, 20 augustus 1958) is een Amerikaanse regisseur, producent en scenarioschrijver van (speel)films. Russell is vooral bekend als de regisseur en schrijver van de films Three Kings en I Heart Huckabees.

Filmografie

Als regisseur

  • Joy - 2015
  • American Hustle - (2013)
  • Silver Linings Playbook - (2012)
  • The Fighter - (2010)
  • Soldiers Pay - (2004)
  • I Heart Huckabees - (2004)
  • Three Kings - (1999)
  • Flirting with Disaster - (1996)
  • Spanking the Monkey - (1994)
  • Hairway to the Stars - (1990)
  • Bingo Inferno - (1987)

Als schrijver