Boek
Nederlands
Vos, Muis, Wasbeer en Uil spelen buiten op een mooie herfstdag. Het zonnetje schijnt en de appelboom zit vol appels. De vrienden willen een paar appels plukken, maar ze hangen te hoog. Kun jij helpen?

Een interactief prentenboek boordevol herfstig plezier! Voor kinderen vanaf 3 jaar.
Onderwerp
Herfst
Titel
Herfstpret
Auteur
Anita Bijsterbosch
Illustrator
Anita Bijsterbosch
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2022
[26] p. : ill.
ISBN
9789044849325 (hardback)

Over Anita Bijsterbosch

Anita Bijsterbosch (Apeldoorn, 7 januari 1961) is een Nederlands kinderboekenschrijfster en illustratrice.

Biografie

Anita Bijsterbosch werd geboren in Apeldoorn. Als kind las en bestudeerde ze al graag prentenboeken. Deze ging ze later natekenen en verzon daar toen haar eigen verhaaltjes bij. Na haar middelbare school ging zij schilder- en tekenlessen volgen bij galerieën in de buurt van haar woonplaats. Ze leerde daar veel uit tekenboeken.

Loopbaan

Bijsterbosch debuteerde in 2012 haar eerste prentenboek Woesj!. Dit boek werd uitgegeven door Clavis Uitgeverij.

Bibliografie

  • (2012) Woesj!
  • (2014) De zoektocht van papa zeepaardje
  • (2014) Kameleon ziet kleuren
  • (2015) Ik ga als cowboy
  • (2015) Muisje wil dansen
  • (2016) Piept kleine muis alleen?
  • Lees verder op Wikipedia