GEANNULEERD: Ish Ait Hamou

Ticketkopers worden eerstdaags gecontacteerd via e-mail.
Hou het veilig zodat we jullie snel weer kunnen verwelkomen!

Leesclub "Het moois dat we delen".

Ish Aït Hamou (1987), bij het grote publiek vooral bekend als choreograaf en jurylid van “So You Think You Can Dance”, schrijft van jongs af verhalen. Zijn liefde voor dans en choreografie gaat hand in hand met die voor woorden. In 2014 debuteerde hij met het boek “Hard hart”, waarvan ondertussen 10.000 exemplaren zijn verkocht. In oktober 2019 verscheen “Het moois dat we delen,” zijn vierde roman.

De auteur komt langs met een leesclub over zijn boek: “Het moois dat we delen”. Het wordt een diepgaand gesprek om samen met zijn publiek dieper in te gaan op het verhaal.

Mensen die het boek hebben gelezen, kunnen hun vragen opschrijven en op voorhand bezorgen aan de bib, bv.  via een e-mail naar bibliotheek@asse.be. Ish zal samen met zijn publiek over de vragen praten. De kracht van de leesclub bestaat erin dat Ish het contact opzoekt met zijn lezers.

Ish Ait Hamou deed er vier jaar over om "Het moois dat we delen" te schrijven, maar dat loonde. Het boek veroverde meteen de eerste plaats in de top tien van de best verkochte boeken. Heb jij het boek gelezen én wil je graag met hem in gesprek gaan daarover? Ish beantwoordt jouw vragen met plezier.

het_moois_dat_we_delen_-_3d.png